Munten op maat, ideale relatiegeschenk

Bedrijfsgeschenken

Bent u op zoek naar orginele bedrijfsgeschenken? Geef uw eigen munt / penning als bedrijfsgeschen. Onze munten zijn ideaal als bedrijfsgeschenk qua uitstraling, mogelijkheden en de prijs. U kunt kiezen uit de volgende kleuren brons, koper, zilver en goud. Ook bieden wij extra opties zoals randafwerking, sleutelhanger en luxe geschenkdoosjes. Zo kunt u de munt zelf samenstellen en heeft u een bedrijfsgeschenk wat bij u past.

 

De mogelijkheden van onze bedrijfsgeschenken U kunt de munten volledig aan uw wens aan laten passen, zodat u een bedrijfsgeschenk heeft wat bij u past.

  • De kleur De munten zijn leverbaar in de volgden kleuren: zwart nikkel, brons, koper, zilver gepolijst, zilver antiek, goud gepolijst en goud antiek.
  • De afmeting De afmetingen van de standaard munten varieren van 3,8cm t/m 7,4cm. Ook kunnen wij uw bedrijfsgeschennk op maat maken.
  • De bewerking De munten kunnen bewerkt worden met een gravering, 3d effect of offset printing.
  • De randafwerking Wilt u een exlcusievere bedrijfsgesschenk. Kies dan voor een van de randafwerking. Dit geeft de munten een exclusievere uitstraling.
  • Verpakking Wij leveren diverese soorten verpakking, zodat u uw bedrijfsgeschenk kunt presenteren zoals u wenst. U kunt kiezen uit een plastic zakje, luxe zakje, acryl doosje en een luxe doosje.

 

Prijzen van de bedrijfsgeschenken? De prijs van de bedrijfsgeschenken beginnen vanaf € 2,50 en kunnen oplopen tot enkele tientallen Euro’s. Dit is afhenakelijk van uw wens. U kunt ook aangevenwat uw bidget is en wij ontwikkelen de bedrijfsgeschenken die passen in uw budget en voldoen aan uw wensen.

bedrijfsgeschenken op maat Wij kunnen de munten volledig op maat ontwikkelen. Zo kunnen wij de munten uitsnijden, maken in een bepaalde vorm en leveren in de afmeting die uw wenst. Uw bedrijfsgeschenken worden zo geheel op maat gemaakt.

Onze munten en penningen zijn ideaal als:
- Relatiegeschenken
- Personeelsgeschenken
- Eindejaarsgeschenken
- Bedrijfsgeschenken

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>