Munten op maat, ideale relatiegeschenk

Toepassingen

Toepassingen van onze producten

Munten-Fabriek is gespecialiseerd in het maken van munten op maat. Onze produkten kunnen behalve als een souvenir of penning ook dienen als diverse andere praktische toepassingen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!
 
U kunt unieke presse papiers door ons laten ontwikkelen. Wij kunnen uw logo of ontwerp prachtig verwerken in de presse papiers. Zo kunnen wij uw logo graveren, er een 3d effect aan geven of zelfs de gehele vorm aanpassen aan uw logo. De meest geschikte afmeting is tussen 5 – 8cm.  

Uw naam (verplicht)

Firmanaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoon

Uw gewenst product

Toepassing

Kleur

Bewerking

Vorm op maat

Aantal

Uw bericht

Met onze medaille voelt de ontvanger zich echt een winnaar. Ook de medailles kunt u volledig naar uw wens laten ontwikkelen. Indien gewenst kunnen wij de medailles leveren met een lint. De minimale afname is 100 stuks.
Bent u op zoek naar een embleem? Wij kunnen metalen emblemen op maat maken. Deze zijn zeer geschikt voor besvestiging op bijvoorbeeld kleding, verpakkingen, producten etc. Bijna niks is ons te gek om uw idee te realiseren. De minimale afname is 100 stuks.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>