Munten op maat, ideale relatiegeschenk

Eindejaarsgeschenken

Eind van het jaar en u wilt uw relaties of personeel een uniek geschenk geven. Onze munten en penningen zijn perfect als eindejaarsgeschenk. Ze zijn een blijvend geschenk met een luxe uitstraling. De munten zijn naar uw wens aan te passen en leverbaar in verschillende prijsklassen. Bij ons heeft u al een eindejaarsgeschenk voor € 2,50.

Bent u op zoek naar orginele eindejaarsgeschenken? Geef uw eigen munt / penning als eindejaarsgeschenk. Onze munten zijn ideaal als eindejaarsgeschenk, dit door de uitstraling,  de mogelijkheden en de prijs. U kunt kiezen uit de volgende kleuren: brons, koper, zilver en goud. Ook bieden wij extra opties zoals randafwerking, sleutelhanger en luxe geschenkdoosje. Zo kunt u de munt zelf samenstellen en heeft u een eindejaarsgeschenk die bij u past.
De mogelijkheden van onze eindejaarsgeschenken U kunt de munten volledig aanpassen naar uw wens, zodat heeft u een eindejaarsgeschenk die bij u past.

  • De kleur De munten zijn leverbaar in de volgende kleuren: zwart nikkel, brons, koper, zilver gepolijst, zilver antiek, goud gepolijst en goud antiek.
  • De afmeting De afmeting van de standaard munten varieert van 3,8cm t/m 7,4cm. Ook kunnen wij uw eindejaarsgeschenk op maat maken.
  • De bewerking De munten kunnen bewerkt worden met een gravering, 3d effect of offset printing.
  • De randafwerking Wilt u een exlcusievere eindejaarsgesschenk? Kies dan voor een van de randafwerkingen .
  • Verpakking Wij leveren diverese soorten verpakkingen, zodat u uw eindejaarsgeschenk kunt presenteren zoals u wenst. U kunt kiezen uit een plastic zakje, luxe zakje, acryl doosje en een luxe doosje.

 

Eindejaarsgeschenken op maat Wij kunnen de munten volledig op maat ontwikkelen. Zo kunnen wij de munten uitsnijden, maken in een bepaalde vorm en leveren in de afmeting die u wenst. Uw eindejaarsgeschenken worden zo geheel op maat gemaakt.

 

Prijzen van de eindejaarsgeschenken? De prijs van de eindejaarsgeschenken begint vanaf € 2,50 en kan oplopen tot enkele tientallen Euro’s. Dit is afhankelijk van uw wens. U kunt ook aangeven wat uw budget is en wij ontwikkelen de eindejaarsgeschenken die passen in uw budget en voldoen aan uw wensen.

Onze munten en penningen zijn ideaal als:
- Relatiegeschenken
- Personeelsgeschenken
- Eindejaarsgeschenken
- Bedrijfsgeschenken

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>