Munten op maat, ideale relatiegeschenk

Penningen

Bent u op zoek naar  penningen?  Onze penningen zijn ideaal als relatiegeschenk, dit door de uitstraling,  de mogelijkheden en de prijs. U kunt kiezen uit de volgende kleuren: brons, koper, zilver en goud. Ook bieden wij extra opties zoals randafwerking, sleutelhanger en luxe geschenkdoosje. Zo kunt u de penningen zelf samenstellen naar uw wens

 

De mogelijkheden van onze penningen U kunt de penningen volledig aanpassen naar uw wens. U kunt het volgende aangeven:

  • De kleur.  De penningen zijn leverbaar in de volgende kleuren: zwart nikkel, brons, koper, zilver gepolijst, zilver antiek, goud gepolijst en goud antiek.
  • De afmeting. De afmeting van de standaard penningen varieert van 3,8cm t/m 7,4cm. Ook kunnen wij penningen op maat maken.
  • De bewerking De penningen kunnen bewerkt worden met een gravering, 3d effect of offset printing.
  • De randafwerking Wilt u een exlcusievere penning? Kies dan voor een van de randafwerkingen .
  • Verpakking Wij leveren diverese soorten verpakkingen, zodat u uw relatiegeschenk kunt presenteren zoals u wenst. U kunt kiezen uit een plastic zakje, luxe zakje, acryl doosje en een luxe doosje.

 

penningen op maat Wij kunnen de penningen volledig op maat ontwikkelen. Zo kunnen wij de penningen uitsnijden, maken in een bepaalde vorm en leveren in de afmeting die u wenst. Uw penningen worden zo geheel op maat gemaakt.

 

Prijzen van de penningen? De prijs van de penningen begint vanaf € 2,50 en kan oplopen tot enkele tientallen Euro’s. Dit is afhankelijk van uw wens. U kunt ook aangeven wat uw budget is en wij ontwikkelen de penningen die passen in uw budget en voldoen aan uw wensen.

Onze penningen en penningen zijn ideaal als:
- relatiegeschenken
- Personeelsgeschenken
- Eindejaarsgeschenken
- Bedrijfsgeschenken

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>