Munten op maat, ideale relatiegeschenk

Personeelsgeschenken

Wilt u personeel waarderen met een bijzonder geschenken. Kies voor onze munten / penningen. Deze zijn als personseelsgeschenk ideaal aangezien ze klasse uitstralen en blijven zijn. Ook zijn de munten als personeelsgeschenk betaalbaar.

Bent u op zoek naar originele personeelsgeschenken? Geef uw eigen munt / penning als personeelsgeschen. Onze munten zijn ideaal als personeelsgeschenk qua uitstraling, mogelijkheden en de prijs. U kunt kiezen uit de volgende kleuren brons, koper, zilver en goud. Ook bieden wij extra opties zoals randafwerking, sleutelhanger en luxe geschenkdoosjes. Zo kunt u de munt zelf samenstellen en heeft u een personeelsgeschenk wat bij u past.

 

Prijzen van de personeelsgeschenken? De prijs van de personeelsgeschenken beginnen vanaf € 2,50 en kunnen oplopen tot enkele tientallen Euro’s. Dit is afhenakelijk van uw wens. U kunt ook aangevenwat uw bidget is en wij ontwikkelen de personeelsgeschenken die passen in uw budget en voldoen aan uw wensen.

Personeelsgeschenken op maat Wij kunnen de munten volledig op maat ontwikkelen. Zo kunnen wij de munten uitsnijden, maken in een bepaalde vorm en leveren in de afmeting die uw wenst. Uw personeelsgeschenken worden zo geheel op maat gemaakt.

 

De mogelijkheden van onze personeelsgeschenken U kunt de munten volledig aan uw wens aan laten passen, zodat u een personeelsgeschenk heeft wat bij u past.

  • De kleur De munten zijn leverbaar in de volgden kleuren: zwart nikkel, brons, koper, zilver gepolijst, zilver antiek, goud gepolijst en goud antiek.
  • De afmeting De afmetingen van de standaard munten varieren van 3,8cm t/m 7,4cm. Ook kunnen wij uw personeelsgeschennk op maat maken.
  • De bewerking De munten kunnen bewerkt worden met een gravering, 3d effect of offset printing.
  • De randafwerking Wilt u een exlcusievere personeelsgesschenk. Kies dan voor een van de randafwerking. Dit geeft de munten een exclusievere uitstraling.
  • Verpakking Wij leveren diverese soorten verpakking, zodat u uw personeelsgeschenk kunt presenteren zoals u wenst. U kunt kiezen uit een plastic zakje, luxe zakje, acryl doosje en een luxe doosje.

Onze munten en penningen zijn ideaal als:
- Relatiegeschenken
- Personeelsgeschenken
- Eindejaarsgeschenken
- Bedrijfsgeschenken

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>