Munten op maat, ideale relatiegeschenk

Zakelijk

 

Onze munten in het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven worden de munten voor diverse doeleinden gebruikt, vaak als relatiegeschenk of promotieartikel. Maar de munten zijn ook uitermate geschikt als award.De prijzen van de munten zijn afhankelijk van de bewerking en het ontwerp. Zo worden de goedkoopste varianten vaak gebruikt voor direct mailing en worden er exclusieve munten ontwikkeld die dienen als award.U heeft al een eigen munt voor € 2,50
De voordelen van onze munten Ontwerp mogelijkheden.De munten kunnen aan uw wens worden aangepast. U kunt kiezen uit onze standaard mogelijkheden. Ook kunt de munt geheel naar u eigen wens aanpassen, dit qua vorm, afmeting en bewerking.De prijzen. U kunt uw eigen munten al vanaf € 2,50 Euro bestellen. Ook kunt u een exclusieve munt laten om een bijzonder geschenk te geven.

Uitstraling.Wij vinden het belangrijk dat de munten juist gepresenteerd worden. U kunt daarom kiezen uit standaard en luxere verpakkingen.

Toepassing. De munten kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden zoals award ceremonies, beurzen en als eindejaarsgeschenken.

Onze munten en penningen zijn ideaal als:
- Relatiegeschenken
- Personeelsgeschenken
- Eindejaarsgeschenken
- Bedrijfsgeschenken

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>